Signoria

Luxe op maat.

Signoria Firenze werd opgericht in de jaren 1930 als een bedrijf gespecialiseerd in het produceren van handgemaakt borduurwerk gebaseerd op de oorspronkelijke Florentijnse traditie. De reputatie van het bedrijf heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld dankzij de aandacht voor detail, kwaliteit en design, typische kenmerken van het handelsmerk Made in Italy.
In de jaren ’80 breidde het merk Signoria Firenze zich uit naar de internationale markt, maar bleef toch stevig geworteld in zijn ambachtelijke oorsprong. Zelfs vandaag is er geen Signoria-collectie die niet is ontworpen, gesneden, genaaid en verpakt in onze gebouwen in Toscane. In de jaren ’90 stelde de creatieve drive en de solide kwaliteit van Signoria Firenze het bedrijf in staat om zijn grenzen uit te breiden naar alle grote wereldmarkten.
Dankzij de strategie van duurzame groei die door het nieuwe management werd overgenomen, beschikt Signoria vandaag over een gerenommeerd wereldwijd distributienetwerk.

Toscaans erfgoed

Toscane is de elegantie van de heuvels.
Toscane is de bloeiende tuin van zijn villa’s,
hun inrichting en hun schone kunsten.
Toscane is het leven en de ziel van Signoria, de oorsprong ervan
in de jaren dertig en een constante bron van
inspiratie voor zijn creaties.

De kunst van het dromen

De toekomst behoort toe aan degenen die geloven in de kracht van hun dromen. Wij bij Signoria maken van uw dromen werkelijkheid en transformeren uw dagelijkse leven in verwondering.
Durf te dromen, omarm de Signoria-stijl. Signoria verweeft voortdurend traditie met innovatie en combineert kunst met discipline. De kunst is om de Florentijnse traditie van handgemaakt borduurwerk te combineren met een kenmerkend product.
De discipline zit in het weten wanneer je compromisloos moet zijn: bij Signoria is er nooit een collectie ontworpen, geknipt, genaaid of verpakt vanuit ons pand in Toscane; we gebruiken alleen 100% Egyptisch gekamd katoen.

Wij helpen u graag verder.

Alexandre Turpault

Mirabel Slabbinck