Missoni

Home Collection.

Missoni Home is een tak van het iconische Italiaanse modehuis Missoni, dat zich richt op het ontwerpen van hoogwaardig bedlinnen en woningtextiel.

“Life is a kaleidoscope of color.” – Missoni

Missoni Home combineert de kenmerkende stijl en kwaliteit van het modehuis met functionaliteit en comfort, waardoor het een gewilde keuze is voor diegenen die op zoek zijn naar een vleugje luxe in hun slaapkamer.

Hoogwaardig bedlinnen

Net als de kledinglijn van Missoni staat het beddengoed bekend om zijn uitmuntende kwaliteit en vakmanschap. Het wordt vervaardigd met behulp van hoogwaardige materialen en fabricagetechnieken die zorgen voor duurzaamheid en comfort.

Het merk staat bekend om het levendige en gedurfde gebruik van kleuren, ingewikkelde patronen en innovatieve breitechnieken. Een van de meest herkenbare ontwerpen is het zigzagpatroon, dat synoniem is geworden met het merk Missoni.

Het beddengoed van Missoni Home wordt vaak vervaardigd uit hoogwaardige materialen zoals katoen, linnen en zijde. Die zorgen voor een luxueus gevoel en een goede nachtrust bevorderen.

Wij helpen u graag verder.

Alexandre Turpault

Mirabel Slabbinck