Christian Fischbacher

St. Gallen-Switzerland
Est. 1819

Christian Fischbacher creëert al meer dan 200 jaar luxe stoffen. Gedurende deze tijd is het familiebedrijf met het hoofdkantoor in Sankt Gallen, Zwitserland, uitgegroeid tot een wereldwijd succesvolle leverancier van het beste beddengoed, woonaccessoires, tapijten, handdoeken, kussens en dekbedden, evenals meubelstoffen voor privé- en openbare ruimtes.
Christian Fischbacher is ruimdekend en geïnspireerd door een breed scala aan culturen. Ons eigen ontwerpteam is altijd op zoek naar de nieuwste trends. Over de hele wereld ontdekken we nieuwe materialen, kleuren, combinaties en ontwerpen die we op nieuwe en onconventionele manieren opnieuw uitvinden voor de huizen van onze klanten.
Het is onze vaste overtuiging dat een mooi, stijlvol huis vreugde in ons leven brengt.

Reyskens Slaapcomfort Fischbacher Counting Sheep

Fijnste Zwitserse katoen satijn

Ons swiss+katoenen beddengoed staat voor eersteklas Zwitsers vakmanschap en is gemaakt van premium, extra lange katoenvezels.
Alleen de top 3% van het wereldwijd geproduceerde katoen voldoet aan onze kwaliteitseisen.

Kwaliteit

Ons beddengoed, kussens en dekbedden en badstof collectie combineert de hoogste kwaliteit met de allerbeste afwerking. Ze zijn gemaakt van de beste materialen en zorgen voor luxe accenten in bed- en badkamers. Wij geloven dat het de details zijn die het verschil maken. Dankzij onze jarenlange ervaring en onze bijna grenzeloze creativiteit laten de ontwerpen van Christian Fischbacher voldoende ruimte voor individuele ontwerpvereisten.
Ons beddengoed staat bekend om zijn exclusieve materialen en gedetailleerde prints. Elk seizoen creëert ons eigen ontwerpteam frisse, unieke en innovatieve ontwerpen. Het is die speciale touch en onze aandacht voor detail die de kenmerkende stijl van het merk Christian Fischbacher echt kenmerken.

Christian Fischbacher producten

Wij helpen u graag verder.

Alexandre Turpault

Cassenz