Recor Bedding

Quality sleep since 1949.

U realiseert het zich niet altijd maar we brengen één derde deel van ons leven door in bed. Goed en voldoende slapen is een vorm van lichamelijk en geestelijk opladen, onontbeerlijk om optimaal te kunnen functioneren op je werk, tijdens je studie, in je gezin en in je vrije tijd. Om te kunnen ontspannen en tot rust te komen is een juiste ondersteuning van je lichaam van groot belang. Daardoor kunt u beter functioneren overdag.

Reyskens Slaapcomfort Recor Bedding

70 jaar
ervaring

Recor werd officieel opgericht in 1949 door René Corthouts. Hij was amper 24 jaar toen hij zich in een kleine ruimte in Hasselt toelegde op de productie en de verkoop van matrassen.

Record-breaking comfort

Als Belgische slaapspecialist richten we ons al meer dan 70 jaar op het ultieme slaapcomfort met een unieke blend van techniek en design. Stijl en comfort worden daarbij geruggensteund door technologie en innovatie. Al onze matrassen en boxsprings worden ontwikkeld en met de hand vervaardigd in ons atelier in Genk, waar high-tech machines, zoals lasergestuurde snijmachines en automatische doorstukmachines, gepaard gaan met ambachtelijk vakwerk.

Ultiem slaapcomfort vergt zoveel meer dan vakmanschap en daarom belichaamt Recor Bedding de filosofie van Quality Sleep. Onze ingenieurs én designers streven daarbij voortdurend naar verbeteringen in technologie, vorm en functie en harmoniseren elke component van het bed in dienst van uw nachtrust.

Wij helpen u graag verder.

Alexandre Turpault

Cassenz