Abyss Habidecor

Het luxe badlinnen en tapijten. 

Abyss & Habidecor is een gerenommeerd merk dat zich toelegt op de productie van hoogwaardig badtextiel. Met meer dan 40 jaar ervaring staan ze garant voor ongeëvenaarde kwaliteit. Ooit begonnen als een klein familiebedrijfje in Noord-Portugal, zijn ze nu wereldwijd bekend. Hier zijn enkele kenmerken van Abyss & Habidecor:

  1. Hoogwaardige materialen: Abyss & Habidecor gebruiken het zachtste Egyptische katoen uit Gizeh om hun handdoeken, badmatten en badjassen te maken. Dit zorgt voor een luxe gevoel en duurzaamheid.
  2. Milieuvriendelijk: Het merk hecht veel belang aan duurzaamheid. Ze gebruiken organische, hernieuwbare materialen zoals biologisch katoen en bamboe. Dit maakt hun producten niet alleen luxueus, maar ook milieuvriendelijk.
  3. Prachtige kleuren: Abyss & Habidecor biedt een overvloed aan kleuren geïnspireerd door de oceaan, exotische kruiden, zonsondergangen en aardlagen. Hun kleurstoffen zijn duurzaam en blijven lang mooi.
  4. Assortiment: Je kunt bij hen terecht voor handdoeken, badmatten en badjassen.

“Gemaakt van het zachtste Egyptische katoen”

“Onder je voeten strekt zich een wereld van weelde uit, waar comfort en kunst samenkomen –
dit is de belofte van Abyss Habidecor tapijten.”

logo habidecor

Luxe kwaliteit

2% van de wereldkatoen komt uit Egypte. 2% van Egyptische katoen is Gisa katoen. Het zachtste en fijnste ter wereld. Abyss Habidecor gebruikt enkel het Gisa katoen voor zijn handdoeken en tapijten. Extra zacht maar behouden ook zijn uitstraling, zelfs na herhaaldelijk gebruik en wassen.

Bovendien staat Abyss Habidecor bekend om zijn innovatieve ontwerpen en verfijnde kleurenpalet, wat een extra laag van esthetische waarde toevoegt aan de al indrukwekkende kwaliteit van hun producten.

Abyss Habidecor producten

Wij helpen u graag verder.

Alexandre Turpault

Mirabel Slabbinck