Magnitude

Handmade bedding

Magnitude is het unieke bedconcept dat je toelaat je hoogstpersoonlijke bed te creëren. Jij stoffeert, jij stileert, jij combineert, zodat je bed je verwent zoals jij dat wil. Luxueus of minimaal, strak of royaal, cool of comfortabel, Magnitude inspireert en doet je wegdromen.

GEEF JE OVER AAN DE LUXE EN DE SENSUALITEIT VAN MAGNITUDE. HANDMADE, EXCLUSIEF EN BELGISCH.

Pure ambacht sinds 1930, dat is het verhaal van Magnitude. Esthetisch en comfortabel overnachten is geen luxe bij ons, maar een absolute noodzaak. In onze sites in Maldegem en Harelbeke werken onze meesterstoffeerders dagelijks aan het creëren van ergonomisch hoogstaande slaapmogelijkheden.

Slapen in stijl

Het uniek bedconcept van Magnitude staat jou toe een hoogstpersoonlijk luxebed samen te stellen. Jij kiest zelf alle verschillende elementen en bepaalt volledig zelf de sfeer. Van klassiek tot design, van barok tot minimalisme, van sober tot gewaagd, … jij geniet van complete vrijheid.
Met respect voor ambachtelijke traditie, maar ook met oog voor evolutie en stijl, smaak en technologie, biedt Magnitude vandaag een gamma opmerkelijke bedden aan. Hiermee is het bedconcept de tegenpool van grootschalige massaproductie. De kracht van het merk is een stijlvol en duurzaam slaapcomfort, het resultaat van een uniek kwaliteitsconcept.

Magnitude producten

Wij helpen u graag verder.

Alexandre Turpault

Mirabel Slabbinck