Magnitude

Handmade bedding

Magnitude is het unieke bedconcept dat je toelaat je hoogstpersoonlijke bed te creëren. Jij stoffeert, jij stileert, jij combineert, zodat je bed je verwent zoals jij dat wil. Luxueus of minimaal, strak of royaal, cool of comfortabel, Magnitude inspireert en doet je wegdromen.

HANDMADE, EXCLUSIEF EN BELGISCH.

Pure ambacht sinds 1930, dat is het verhaal van Magnitude. Esthetisch en comfortabel overnachten is geen luxe bij ons, maar een absolute noodzaak. In onze sites in Maldegem en Harelbeke werken onze meesterstoffeerders dagelijks aan het creëren van ergonomisch hoogstaande slaapmogelijkheden.

Keuzevrijheid

Een Magnitude bed is een uitstekende keuze als je op zoek bent naar een hoogwaardig en persoonlijk bed. Hier zijn enkele redenen waarom een Magnitude bed kopen interessant kan zijn:

  • Expertise en vakmanschap: Magnitude is een Belgisch merk met een lange geschiedenis. Dit vakmanschap resulteert in uitmuntende kwaliteit en lange levensduur.
  • Stoffering op maat: Magnitude is meester in het stofferen.
  • Zelf bepalen:  Je kunt zelf beslissen over de uitstraling van je bed, klassieke stijl of modern design.
  • Hoogwaardige materialen:  waardoor je kunt rekenen op comfort en duurzaamheid.
  • Accessoires op maat: Naast bedden kun je bij Magnitude ook decoratieve plaids, kussens en bedspreien op maat laten maken.

Kortom, een Magnitude bed is niet alleen een investering voor de korte termijn, maar ook voor de langere termijn.

Magnitude producten

Wij helpen u graag verder.

Alexandre Turpault

Mirabel Slabbinck