POL74 Slaapbanken

Create space to live #CleverLiving

Een kleine studio of een grote living? Een gastenkamer of jouw tweede verblijf?
Een slaapbank is vaak de ideale oplossing om de beperkte ruimte van een appartement, recreatiewoning, hotelkamer, ziekenhuiskamer of zorgcentrumkamer optimaal te benutten. Het is dus van cruciaal belang dat de slaapbanken een hoge mate van comfort bieden, makkelijk te onderhouden zijn en goed blijven functioneren, ook als ze dagelijks open- en dichtgeklapt worden.

Topkwaliteit en Italiaans design

De fabriek POL74 staat in Brianza (Noord-Italië), een zeer bekend gebied voor Italiaanse designmeubels. De fabrieksfilosofie is gebaseerd op een dubbele keuze om enerzijds ambachtelijke afwerking te behouden en anderzijds naar nieuwe technologische oplossingen te zoeken om een ​​product van hoge kwaliteit te bieden dat voldoet aan de toenemende behoeften van het dagelijks leven. Innovatie en experiment, samen met een ervaring van meer dan 55 jaar, vormen dus de basis van elk afzonderlijk model.

Reyskens Slaapcomfort slaapbank pol74 logo

Kwaliteit

Kwaliteit is ons hoofddoel, onze referentie en ons erkenningsteken.

Kwaliteit in het kiezen van de beste materialen, zonder enige belofte of truc.

Kwaliteit in de afwerking: onze goed gespecialiseerde en ervaren medewerkers zijn in staat om hoogwaardige en rijke afwerking te ontwikkelen.

Kwaliteit in details: speciaal naaien of snijden in structuren en bekledingen maken de producten persoonlijk en anders, bijna uniek voor elke klant.

POL74 producten

Wij helpen u graag verder.

Alexandre Turpault

Mirabel Slabbinck