Brinkhaus

Since 1847.

De naam BRINKHAUS staat al sinds 1847 voor deskundigheid en kwaliteit op het gebied van hoogwaardig beddengoed. Als vanouds stellen wij de hoogste eisen aan design en slaapcomfort. Op basis van tradities, innovatiekracht en ervaring ontwikkelen, produceren en verkopen wij hoogwaardig beddengoed. Daarbij gaan wij altijd op een verantwoorde manier om met de natuur.
Dus of u nu kiest voor ons zorgvuldig geselecteerde dons, het fijnste natuurlijke vachthaar of allergievrije textielvezels, van kussen tot en met dekbed leveren wij kwaliteit om van weg te dromen. Ervaar het aan den lijve, u zult er enthousiast over zijn!

Kwaliteit begint bij de oorsprong

Reeds sinds 1847 maken we bedproducten
volgens de hoogste normen van comfort en kwaliteit; geniet er zelf ook van!

Een levende traditie

Het succesverhaal van BRINKHAUS – een bedrijf vol traditie – is in Warendorf (Duitsland) in 1847 begonnen. Maar er is sindsdien veel gebeurd. We hebben nu te maken met nieuwe markten, nieuwe behoeftes en nieuwe uitdagingen. We zijn er mee omgegaan op een flexibele, innovatieve manier, maar zonder afbreuk te doen aan de bewezen kwaliteit van BRINKHAUS. Tegenwoordig staat het merk BRINKHAUS wereldwijd voor de allerhoogste kwaliteit in meer dan 40 landen. In 2003 verplaatsten we onze productie van Warendorf naar Kostrzyn in Polen. Sindsdien zijn we ook actief geworden op de oosterse en centraal Europese markten. Maar de productontwikkeling van BRINKHAUS blijft in het Duitse hoofdkwartier. Van hieruit bestellen we wereldwijd hoogwaardige (vul)materialen voor onze producten.

Om zeker te zijn dat we de nodige flexibiliteit zouden kunnen blijven garanderen, bouwden we In 2003 een ultramodern, efficiënte productie-eenheid in Kostrzyn (Polen), vlak aan de Duitse grens. Dit laat ons toe niet alleen de hele Europese, maar ook de Amerikaanse en Aziatische markten optimaal te bedienen. De BRINKHAUS kwaliteitsprincipes blijven – zoals in het verleden- ook in het hart van wat we doen, zowel in Kostrzyn als in onze Duitse hoofdzetel.

Brinkhaus producten

Wij helpen u graag verder.

Alexandre Turpault

Cassenz