Schramm

Home of sleep.

Wie ooit op een matrassysteem van SCHRAMM heeft geslapen, zal niet meer zonder dit comfort willen. Vooral in de zeer hectische tijden van vandaag hebben wij mensen ons gerealiseerd dat rustgevende slaap een belangrijke factor is voor een gezonder leven. Nergens kunnen mensen beter ontspannen dan in een perfect doordacht slaapsysteem. De op maat gemaakte bedden en slaapsystemen zijn altijd met de hand gemaakt. Dit unieke vakmanschap is gebaseerd op de ervaring van drie generaties. SCHRAMM levert een belangrijke bijdrage aan de beste nachtrust. In Duitsland worden unieke stukken met de hand gemaakt die rekening houden met de parameters van de menselijke gestalte en de gewoonten en voorkeuren van het individu tot in het kleinste detail.

Reyskens Slaapcomfort - Schramm

Handgemaakt in Duitsland
sinds 1923

Al drie generaties lang staat SCHRAMM voor allesomvattend slaapcomfort in consequente verdere ontwikkeling. Van 1923 tot op de dag van vandaag zijn we trouw gebleven aan ons vak. SCHRAMM is en blijft een van de steeds zeldzamer wordende familiebedrijven in Duitsland.

Wereldwijd unieke veren

De veren van onze SCHRAMM matrassen zijn thermisch getemperd na het wikkelen. Tempereren betekent het staal stevig en taai maken. Hoge sterkte geeft een grote weerstand tegen plastische vervorming en breuk, voorkomt het verlies van herstellende kracht en zorgt voor permanente elasticiteit. Om dit te doen, moet het staal langzaam worden verwarmd tot zeer hoge temperaturen en langzaam weer worden afgekoeld. De thermische coating van de oven is een soort kwaliteitsrijpingsproces - vergelijkbaar met een goede wijn of kaas. Uniek in de wereld – alleen van SCHRAMM.

De pocketveringskernstof is gemaakt van katoen en is ideaal voor het verwijderen van lichaamsvocht uit de matras en zorgt voor de beste luchtcirculatie. De veren zijn in de lengterichting geïntegreerd in de SCHRAMM-matras en zorgen voor een optimale drukcompensatie bij het liggen. De combinatie van verschillende veersterktes creëert een vloeiende krachtcurve en geeft ons de mogelijkheid om tot vijf verschillende sterktes te creëren.

Schramm producten

Wij helpen u graag verder.

Alexandre Turpault

Cassenz