Mirabel Slabbinck

Handcrafted in Bruges since 1903.

In 1903 richtte overgrootvader Hendrik Slabbinck, een vooraanstaand goudborduurder uit Brugge, zijn eigen atelier op. Het familiebedrijf is uitgegroeid tot dé internationale referentie voor liturgische gewaden. De vierde generatie besliste later te diversifiëren in hoogwaardig huislinnen. Het vakmanschap, oog voor detail en de servicegerichte bedrijfscultuur werden al snel opgemerkt door de beste interieurontwerpers en architecten. Vandaag biedt Mirabel Slabbinck de meest verfijnde collectie bed-, bad- en tafellinnen aan en realiseert zij projecten op maat over de ganse wereld.

Reyskens Slaapcomfort Mirabel Slabbinck Bola

Handmade in
Belgium

Ik geloof dat geluk in details zit.
Die ene sublieme toets maakt het verschil tussen mooi en magistraal.
Daar gaan wij voor.
Steeds opnieuw.
Steeds op maat.

Kwaliteit

Bij Mirabel Slabbinck is kwaliteit een ongeëvenaard gevoel van luxe dat gecreëerd wordt door het hand in hand gaan van comfort en stijl. We nemen u mee op een reis waarbij service centraal staat en uw wensen en noden verweven worden met uw dromen.

Dankzij ons Brugs atelier en het vakmanschap van ons toegewijd team kan het productieproces op de voet gevolgd worden en kan ook op elk moment van het proces verder ingespeeld worden op de personalisatiemogelijkheden van uw huislinnen. Onze selectie van uitzonderlijke stoffen gaande van de fijnste katoen tot duurzaam Belgisch linnen worden omgetoverd tot tijdloze designs die naadloos aansluiten bij uw interieur. De interactie tijdens het uitzoeken van de passende stofkwaliteit, het gewenste design en het verwerken van deze uitzonderlijke stoffen tot een afgewerkt artikel zorgt voor ongeëvenaard maatwerk.

Ons gepassioneerd team waakt nauwkeurig over elk stap en elk detail. Een laatste zorgvuldige controle zet de verzending in gang waarbij elk artikel voorzien wordt van een unieke QR-code waardoor de klant kan ontdekken hoe, waar, wanneer en wie aan hun artikel gewerkt heeft in ons atelier.

Mirabel Slabbinck producten

Wij helpen u graag verder.

Alexandre Turpault

Cassenz