Sofabed slaapbanken

Create space to live #CleverLiving

Een kleine studio of een grote living? Een gastenkamer of jouw tweede verblijf?
Sofabed heeft een slimme oplossing voor elke ruimte. Kies jouw favoriete model en personaliseer met prachtige kwalitatieve stoffen of leder.

Een slaapbank is vaak de ideale oplossing om de beperkte ruimte van een appartement, recreatiewoning, hotelkamer, ziekenhuiskamer of zorgcentrumkamer optimaal te benutten. Het is dus van cruciaal belang dat de slaapbanken een hoge mate van comfort bieden, makkelijk te onderhouden zijn en goed blijven functioneren, ook als ze dagelijks open- en dichtgeklapt worden.

Hoe kies je de ideale slaapbank?

Welke slaapbank de juiste is voor jou hangt af van jouw smaak, jouw behoeften en uiteraard jouw beschikbare ruimte. We helpen je graag bij het vinden van de ‘perfect fit’

Belgisch vakmanschap

Sofabed maakt slaapbanken van hoge kwaliteit. Je kan kiezen tussen een eenzitslaapbank, een tweezit slaapbank, een tweezit slaapbank met longchair, een slaapbank met longchair, een slaapbank met opbergruimte of een groot hoeksalon. Bij Sofabed hebben ze stoffen of lederen bedbanken. Er zijn ook onderhoudsvriendelijke, afwasbare stoffen beschikbaar. De matrassen van onze zetelbedden zijn van Belgische makelij.

Een volwaardig bed

In één eenvoudige trekbeweging plooi je een Sofabed slaapbank open tot een volwaardig bed zonder de kussens te verwijderen. Alle modellen zijn uitgerust met een antracietkleurige mechaniek. De matras van Belgische makelij wordt ondersteund door een lattenbodem of een metalen grid net als een echt bed. Je slaapt dus niet op de kussens van je zetel en ook niet op een dun schuimmatrasje maar op een volwaardige matras, die ondersteund wordt door een kwalitatieve bedbodem.

Wij helpen u graag verder.

Alexandre Turpault

Cassenz