Retourbeleid voor Reyskens Slaapcomfort:

Wij begrijpen dat het soms nodig is om producten te retourneren en streven er naar om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen. Daarom bieden wij de volgende retourbeleid aan:

Retourrecht: U heeft het recht om binnen 14 dagen na ontvangst van uw product beslissingen te nemen of u het product wilt houden of retourneren.

Voorwaarden voor retour: Het product moet in nieuwe staat zijn en de originele verpakking moet nog intact zijn. Producten die gebruikt, beschadigd of onvolledig zijn, kunnen niet worden geretourneerd.

Proces voor retour: Als u besluit om een product te retourneren, neem dan contact op met onze klantenservice via e-mail op inge@reyskenshasselt.be of via telefoon op +32 11 24 15 92. Wij helpen u vervolgens verder met de retourprocedure.

Verzendkosten voor retour: De kosten voor het retourneren van het product zijn voor uw rekening, tenzij het product defect is.

Terugbetaling: Zodra we het geretourneerde product hebben ontvangen en gecontroleerd, wordt het aankoopbedrag binnen 14 dagen terugbetaald op uw rekening.

Wij hopen dat u tevreden bent met onze producten, maar mocht u om welke reden dan ook ontevreden zijn, dan staan wij klaar om u te helpen.

Met vriendelijke groet,

Reyskens Slaapcomfort

Genkersteenweg 310

3500 Hasselt

België

BTW nummer: BE 0862.144.116