Retourbeleid voor Reyskens Slaapcomfort:

Wij begrijpen dat het soms nodig is om producten te retourneren en streven er naar om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen. Daarom bieden wij de volgende retourbeleid aan:

Retourrecht: U heeft het recht om binnen 14 dagen na ontvangst van uw product beslissingen te nemen of u het product wilt houden of retourneren.

Voorwaarden voor retour: Het product moet in nieuwe staat zijn en de originele verpakking moet nog intact zijn. Producten die gebruikt, beschadigd of onvolledig zijn, kunnen niet worden geretourneerd.

Proces voor retour: Als u besluit om een product te retourneren, neem dan contact op met onze klantenservice via e-mail op inge@reyskenshasselt.be of via telefoon op +32 11 23 45 67. Wij helpen u vervolgens verder met de retourprocedure.

Verzendkosten voor retour: De kosten voor het retourneren van het product zijn voor uw rekening, tenzij het product defect is of als er een andere reden is waarom het product niet aan uw verwachtingen voldoet.

Terugbetaling: Zodra we het geretourneerde product hebben ontvangen en gecontroleerd, wordt het aankoopbedrag binnen 14 dagen terugbetaald op uw rekening.

Wij hopen dat u tevreden bent met onze producten, maar mocht u om welke reden dan ook ontevreden zijn, dan staan wij klaar om u te helpen.

Met vriendelijke groet,

Reyskens Slaapcomfort

Genkersteenweg 310

3500 Hasselt

België

BTW nummer: BE 0862.144.116