Profine

Waterbedden, made in Belgium: Slapen op de meest gezonde manier!

Aandacht besteden aan een gezonde en verkwikkende slaap, dat is de filosofie van PROFINE® Bedsystemen. Vraag het aan iedereen die er ervaring mee heeft: slapen op een waterbed geeft een hoogst apart, aangenaam en hygiënisch gevoel.

Maatwerk in eigen atelier.

Sinds 2001 vervaardigt PROFINE® Bedsystemen kwaliteitswaterbedden in haar eigen fabriek te Grobbendonk, België. Dit laat ons toe de waterbedden op maat te fabriceren en op die manier snel op de slaapnoden van de klant in te spelen. Wij staan bovendien voor een doorgedreven kwaliteitscontrole en dat kunnen we enkel door onze productie en nieuwe ontwikkelingen in eigen huis te houden.

In onze stoffeerafdeling wordt ieder bed met de grootste zorg en oog voor detail afgewerkt.

Kortom, PROFINE® staat garant voor de hoogste toewijding en de beste kwaliteit in en aan onze producten.

Ligcomfort

Door de jaren heen heeft het waterbed bewezen het meest drukvrije comfort te bieden onder de slaapsystemen. Uw rug heeft dan ook recht op een welverdiende nachtrust. De traditionele slaapsystemen hebben hun techniek het voorbije decenium gebaseerd op het basisprincipe van drukvrij slapen met comfortzones. Toch blijft het waterbed nog steeds koploper op vlak van hygiëne, temperatuurregeling en drukvrije ondersteuning. Met Zensleep® is Profine® erin geslaagd de voordelen van slapen op water te combineren met een gepersonaliseerd duurzaam stabilisatiesysteem. De Zensleep watermatras wordt gevuld met een speciaal ontwikkelde watervaste en uiterst opencellige schuim.

Wij helpen u graag verder.

Alexandre Turpault

Mirabel Slabbinck