Nillspring + Slabbinck

Bed Ramo van Nillspring gecombineerd met textiel van Slabbinck

Vermits de kamer strak is ingericht met de muren in wit en vloer in glanzende tegels, heeft de klant hier gekozen voor zachte stoffen in velours en warm houten wengé omkadering om een gezellige kamer te bekomen.

De kleuren komen ook terug in het dekbedovertrek Shavi van Slabbinck waarbij we 4 kleuren kunnen kiezen zoals het groene en donkergrijs. Een rappel van de gebruikte kleuren zorgt voor een leuk kleurrijk accent en brengt alles tot een geheel.

reyskens slaapcomfort nillspringreyskens slaapcomfort slabbinck

reyskens slaapcomfort ramo 1

Handmade in
Belgium

Ik geloof dat geluk in details zit.
Die ene sublieme toets maakt het verschil tussen mooi en magistraal.
Daar gaan wij voor.
Steeds opnieuw.
Steeds op maat.

Kwaliteit

Bij Mirabel Slabbinck is kwaliteit een ongeëvenaard gevoel van luxe dat gecreëerd wordt door het hand in hand gaan van comfort en stijl. We nemen u mee op een reis waarbij service centraal staat en uw wensen en noden verweven worden met uw dromen.

Dankzij ons Brugs atelier en het vakmanschap van ons toegewijd team kan het productieproces op de voet gevolgd worden en kan ook op elk moment van het proces verder ingespeeld worden op de personalisatiemogelijkheden van uw huislinnen. Onze selectie van uitzonderlijke stoffen gaande van de fijnste katoen tot duurzaam Belgisch linnen worden omgetoverd tot tijdloze designs die naadloos aansluiten bij uw interieur. De interactie tijdens het uitzoeken van de passende stofkwaliteit, het gewenste design en het verwerken van deze uitzonderlijke stoffen tot een afgewerkt artikel zorgt voor ongeëvenaard maatwerk.

Ons gepassioneerd team waakt nauwkeurig over elk stap en elk detail. Een laatste zorgvuldige controle zet de verzending in gang waarbij elk artikel voorzien wordt van een unieke QR-code waardoor de klant kan ontdekken hoe, waar, wanneer en wie aan hun artikel gewerkt heeft in ons atelier.

Mirabel Slabbinck producten

Wij helpen u graag verder.

Alexandre Turpault

Cassenz